Тернопіль - форум нашого міста

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Тернопіль - форум нашого міста

Приємного спілкування!

Останні теми

» Клуб віртуальної реальності
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyПн Лист 18, 2024 6:46 am автор Inkognito03

» Музыку скачать бесплатно
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyЧт Лист 07, 2024 2:33 pm автор Iamorial33

» Написання індивідуальних завдань для студентів
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyНд Лист 03, 2024 7:40 pm автор student

» Репетитор з української мови та літератури
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyНд Лист 03, 2024 7:29 pm автор student

» Спортивные добавки
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyНд Лист 03, 2024 7:54 am автор Inkognito03

» Игры...........
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyСб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb

» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyПт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon

» плитка
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyЧт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24

» Керамограніт
Мене цікавить питання донації яйцеклітин EmptyЧт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24

Наша реклама

Анекдоти з України

Друзі та статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Мене цікавить питання донації яйцеклітин Generator Мене цікавить питання донації яйцеклітин Generator22 Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів каталог сайтів

4 користувачів

Мене цікавить питання донації яйцеклітин

JeckShepard
    JeckShepard
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 49
    Репутація : 0

Мене цікавить питання донації яйцеклітин Empty Мене цікавить питання донації яйцеклітин

Повідомлення автор JeckShepard Пн Лип 31, 2023 10:29 am

Мене цікавить питання донації яйцеклітин. У на с дружиною є проблеми з зачаттям дітини. Я нам порадили використовувати яйцеклітини донора. Розкажіть, як це відбувається? Чи буде ріціпієнт знати донора?
    kateostin
    kateostin
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 26

Мене цікавить питання донації яйцеклітин Empty Re: Мене цікавить питання донації яйцеклітин

Повідомлення автор kateostin Пн Лип 31, 2023 10:34 am

Донорське донорство яйцеклітин - це складний і відповідальний процес, але воно може допомогти бездітним парам реалізувати свою мрію про батьківство. Реципієнтка не буде знати особисту донорку. Це відомо лише репродуктологам.
    Luter90
    Luter90
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 85

Мене цікавить питання донації яйцеклітин Empty Re: Мене цікавить питання донації яйцеклітин

Повідомлення автор Luter90 Пн Лип 31, 2023 10:36 am

Донорське донорство яйцеклітин може бути варіантом для пар, у яких виникли труднощі зі зачаттям. Однак, варто усвідомити, що дитина, народжена за допомогою донорських яйцеклітин, матиме генетичний матеріал донорки, а не реципієнтки. Це може становити емоційну проблему для деяких пар. Важливо відкрито обговорювати цю тему та з'ясовувати свої почуття та мотивації стосовно донорства.
    safoka2609
    safoka2609
    Гість
    Гість

К-ть повідомлень : 5

Повідомлення автор safoka2609 Пн Лип 31, 2023 10:39 am

Донація яйцеклітин https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/lechenie-besplodiya/metody-lecheniya/programmy-donorstva-yajcekletki/ - це процедура, яка може допомогти подолати проблеми зі зачаттям.
    Донорка проходить спеціальні обстеження для визначення її здоров'я та відповідності критеріям для донорства. Яйцеклітини отримують шляхом пункції яєчників донорки. Потім ці яйцеклітини запліднюють спермою партнера або донорською спермою. Запліднені яйцеклітини (ембріони) переносять у матку реципієнтки для здійснення вагітності.

Мене цікавить питання донації яйцеклітин 25-03-2023-011904

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час Чт Лист 21, 2024 4:09 am