Наступила весна і я запанувала собі встановити бруківку на подвір'ї, хто може підказати яку плитку купувати? Які цікаві варіанти викладки на сьогодні існують?
Останні теми
Наша реклама
Найактивніші автори
Анекдоти з України
+3
Макар
Andej
Muroslava
7 користувачів
Бруківка для власного подвір'я
Muroslava- Новачок
- К-ть повідомлень : 55
Репутація : 0
- Повідомлення n°1
Бруківка для власного подвір'я
Andej- Новачок
- К-ть повідомлень : 24
- Повідомлення n°2
Re: Бруківка для власного подвір'я
Якщо говорити про власний будинок, то сьогодні багато хто вибирає бруківку чи тротуарну плитку. Придбати якісну плитку за помірною ціною зможете на пряму від виробника, а саме від компанії Мій двір. Саме ця компанія сьогодні займає лідируючі позиції з продажу та реалізації бруківки та тротуарної плитку у західному регіоні України. Бруківку від "Мій двір" поставили не в одному дворі, і всі клієнти задоволені, про це свідчать позитивні відгуки. Переглянути фото https://miidvir.ua/products/plytka-trotuarna плитки, дізнатись ціну та поговорити з менеджером на рахунок дизайну, зможете після того як заглянете на сайт компанії.
Макар- Гість
- К-ть повідомлень : 7
- Повідомлення n°3
Я тротуарную плитку хочу во дворе положить, только такую, чтобы не стиралась, и вид всегда имела хороший. Что посоветуете?
Рита- Новачок
- К-ть повідомлень : 29
- Повідомлення n°4
Макар пише:Я тротуарную плитку хочу во дворе положить, только такую, чтобы не стиралась, и вид всегда имела хороший. Что посоветуете?
Нам многие знакомые советовали купить гидрофобизатор FOB-F7 для тротуарной плитки https://gidrofob.com.ua/ Последовали рекомендации, и не пожалели! Эта пропитка чудодейственная, сколько лет прошло с момента использования - плитка выглядит как новая, и даже не стирается!
RK.Riven- Гість
- К-ть повідомлень : 8
- Повідомлення n°5
Muroslava пише:Наступила весна і я запанувала собі встановити бруківку на подвір'ї, хто може підказати яку плитку купувати? Які цікаві варіанти викладки на сьогодні існують?
Пані, для того щоб вам могли надати реально кваліфіковану відповідь - потрібно розуміти який результат ви очікуєте. Зараз варіантів бруківки є неймовірна кількість - від класичної до еко-бруківки, з якою влітку не так жарко (а чим далі тим більш жарко буде ставати). Де вона повинна бути, які задачі виконувати? Це в місті чи за містом?
Цікаві варіанти викладки - це теж варто конкретизувати. Що саме вам подобається? Як виглядає хата? Бо питання зараз занадто загальне
Jane_Fox- Новачок
- К-ть повідомлень : 32
Вік : 25
- Повідомлення n°6
А что по чем стоит?
Karenfeel- Гість
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°7
Клинкерная брусчатка
Магазин «Klinkerhaus» предлагает прекрасное решение для красивого вида дорожек- это клинкерная брусчатка, которую можно выбрать на
https://klinkerhaus.com.ua/catalog/klinkernaya-bruschatka/
Надежный товар, приемлимые цены и высокий уровень обслуживания- все это есть здесь!
Пн Лист 18, 2024 6:46 am автор Inkognito03
» Музыку скачать бесплатно
Чт Лист 07, 2024 2:33 pm автор Iamorial33
» Написання індивідуальних завдань для студентів
Нд Лист 03, 2024 7:40 pm автор student
» Репетитор з української мови та літератури
Нд Лист 03, 2024 7:29 pm автор student
» Спортивные добавки
Нд Лист 03, 2024 7:54 am автор Inkognito03
» Игры...........
Сб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb
» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Пт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24
» Керамограніт
Чт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24