Тернопіль - форум нашого міста

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Тернопіль - форум нашого міста

Приємного спілкування!

Останні теми

» Клуб віртуальної реальності
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyПн Лист 18, 2024 6:46 am автор Inkognito03

» Музыку скачать бесплатно
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyЧт Лист 07, 2024 2:33 pm автор Iamorial33

» Написання індивідуальних завдань для студентів
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyНд Лист 03, 2024 7:40 pm автор student

» Репетитор з української мови та літератури
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyНд Лист 03, 2024 7:29 pm автор student

» Спортивные добавки
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyНд Лист 03, 2024 7:54 am автор Inkognito03

» Игры...........
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyСб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb

» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyПт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon

» плитка
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyЧт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24

» Керамограніт
Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 EmptyЧт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24

Наша реклама

Анекдоти з України

Друзі та статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Generator Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Generator22 Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів каталог сайтів

3 користувачів

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9

B.O.M.
    B.O.M.
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 90
    Репутація : 18
    Вік : 29

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9

Повідомлення автор B.O.M. Нд Січ 01, 2012 12:08 pm

Один з неофіційних туристичних об`єктів - недіючий "Радіоцентр №9" в місті Електросталь (Росія).

Історія радіоцентру

Радіостанція імені Комінтерну (нині «Радіоцентр № 9») запущена в дію 1 травня 1933 року. Станція була найпотужнішою і досконалішою в світі - її потужність становила 500 кВт і перевершувала американські передавачі, мовлення велося майже на сімдесятьох мовах світу.
    У 2003 році Радіоцентр відзначив свій 70-ти річний ювілей, а приблизно через рік, 1 вересня 2004 року, він припинив свою роботу. В даний час територія радіоцентру знаходиться в запустінні, частина антенного господарства зруйнована і розграбована. Охороняється тільки територія в районі будівлі з передавачами та КПП.
    У перспективі згідно з генпланом розвитку Електросталі територія даного Радіоцентру буде віддана під спорудження житлових будинків.

Сьогодні ж 4 опори заввишки 215 метрів не лише милують око, а на них можна повністю безкоштовно піднятися драбиною та любуватися краєвидами міста, а також подолати страх висоти.

Розповідати про те, що там робили жителі та туристи можна ще довго, також в і-неті є безліч відео з даної вишки, тому пропоную переглянути фото:

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 010

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 001

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 003

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 005

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 006

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 013

Ну і відео (застереження: аудіо може містити непристойну лексику!):

(ну як ви зрозуміли цього "добра" є ще багато)

Пишіть, чи вразив вас даний об`єкт, чи виникло бажання піднятися туди.

Фотогалерея Тернопільського озера.
    Різні фото.
    IntGenius
    IntGenius
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 50
    Репутація : 20
    Вік : 39

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty Re: Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9

Повідомлення автор IntGenius Нд Січ 01, 2012 1:47 pm

Цікавий об"єкт...Враховуючи те, що дурницями займатися завжди веселіше і приємніше піднятися захотілось, але не настільки щоб заради цього долати таку дорогу)))
    B.O.M.
    B.O.M.
    Новачок
    Новачок

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty Ще відео...

Повідомлення автор B.O.M. Пт Січ 06, 2012 1:28 am

Ще відео з даного об`єкта (те ж саме застереження стосовно аудіо):

Саме цікаве в цих вишкх те, що вони повністю доступні для сторонніх, та ще й виведені з експлуатації (наверху ввечері навіть не горять габарити, що є небезпечним і недопустимим для авіатранспорту). Такого, мабуть, немає ніде в світі, аби була можливість безкоштовно і коли забажає видертись на висоту 200 метрів.
    В тернопільській області є подібний об`єкт (навіть вищий) - телевізійна вишка в с.Лозова (але потрапити туди неможливо).

Різні фото.
    Natka
    Natka
    Адмін

К-ть повідомлень : 217
    Репутація : 51
    Вік : 37

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty Re: Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9

Повідомлення автор Natka Пт Січ 06, 2012 9:45 am

Жесть, як тільки високо, ніколи б туда не вилізла 205
    B.O.M.
    B.O.M.
    Новачок
    Новачок

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty Думаю не страшно

Повідомлення автор B.O.M. Пт Січ 06, 2012 10:02 am

Natka пише:Жесть, як тільки високо, ніколи б туда не вилізла 205

Мабуть виліз би, все ж там не суцільна драбина до самого верху, а є яруси. Та і місця де стояти багато. Жаль далеко їхати...

П.С. От на трубу котельні страшніше, туди б дійсно не виліз (і не хочу).

Різні фото.
    Natka
    Natka
    Адмін

Повідомлення автор Natka Пт Січ 06, 2012 10:05 am

Думаю, що відчуття там зверху нереальні, але воно того не варте...хоча в житті все треба спробувати!
    B.O.M.
    B.O.M.
    Новачок
    Новачок

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty хз...

Повідомлення автор B.O.M. Пт Січ 06, 2012 10:14 am

Natka пише:Думаю, що відчуття там зверху нереальні, але воно того не варте...хоча в житті все треба спробувати!

Можливо і не варті, але... я рахував, це виходить як вісім 10-ти поверхових будинків, тобто 80 поверхів, крім того, якщо навколо одні дерева і якісь старенькі 9-ти поверхівки.
    А як тобі вихід на балку вишки, те, що робили оті "герої відео"?

Різні фото.
    Natka
    Natka
    Адмін

Повідомлення автор Natka Пт Січ 06, 2012 10:37 am

Ну я їх героями не назвала б...все могло статися, така висота, вітер...краще не думати про поганий кінець!
    B.O.M.
    B.O.M.
    Новачок
    Новачок

Вишки 215 метрів (місто Електросталь, московська обл. Росія). Радіоцентр №9 Empty :23:

Повідомлення автор B.O.M. Сб Січ 07, 2012 12:45 am

Natka пише:Ну я їх героями не назвала б...все могло статися, така висота, вітер...краще не думати про поганий кінець!

Легенький порив вітру, і він внизу. Я взагалі в шоці був, коли вперше ті відео побачив (це не якась там 16-ти поверхівка, на такій висоті це вже не жарти).

Лізти туди може зайняти годину-півтори...

Різні фото.

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час Чт Лист 21, 2024 7:05 pm