Люблю вишивати загалом. Отаннім часом взялася за вишивання картин (правда вишила тільки 2-не вистачає часу). Можливо ще хтось займається такою справою? Хотілося б поспілкуватися, обмінятися інформацією, чи схемами...
Останні теми
Наша реклама
Найактивніші автори
Анекдоти з України
+4
nensi555
Natka
LK
Olya_m
8 користувачів
Вишивка-моє хоббі
Olya_m- Гість
- К-ть повідомлень : 5
Репутація : 1
- Повідомлення n°1
Вишивка-моє хоббі
LK- Гість
- К-ть повідомлень : 4
Репутація : 0
- Повідомлення n°2
Re: Вишивка-моє хоббі
Я колись займалася, зараз теж маю намір повернутися до цієї справи:)це свого роду медитація
Natka- Адмін
- К-ть повідомлень : 217
Репутація : 51
Вік : 37
- Повідомлення n°3
А в мене до рукоділля немає хисту...все перепробувала...не виходить.
nensi555- Гість
- К-ть повідомлень : 1
- Повідомлення n°4
А я недавно дуже сильно захопилась вишивкою бісером...вишила вже 3 ікони,планую вишивати на замовлення блузки,плаття та ікони...Одним словом вишивка бісером стала моїм хоббі,не можу просто так сидіти,дуже сильно тягне вишивати....
Рита- Новачок
- К-ть повідомлень : 29
- Повідомлення n°5
Я люблю не только вышивать, но и шить, поэтому купила швейно вышивальную машину https://sewshop.com.ua/400-shvejno-vyshivalnye-mashiny Теперь могу всем советовать! Очень классная функциональная модель! На ней можно делать настоящие шедевры, у меня очень хорошо получается!
Natali4ka- Гість
- К-ть повідомлень : 12
- Повідомлення n°6
Рекомендую придбати вишивальну машину Рікома, що має багато нових можливостей прикрасити різні види одягу та інші готові виробки (бейсболки, взуття, рушники, текстиль, скатертини тощо). Може стати надійним помічником на старті невеликого швейно-вишивального бізнесу
Natali4ka- Гість
- К-ть повідомлень : 12
- Повідомлення n°7
Всім, хто цікавиться вишивкою, рекомендую відвідати інтернет-магазин Мережка: https://merezhka.com.ua/. Професійні консультації, всі товари в наявності, ціни актуальні, обробка замовлень та доставка дуже швидка)
antoch- Гість
- К-ть повідомлень : 2
- Повідомлення n°8
Я люблю не тільки вишивати, а ще й малювати по цифрам, це також хоббі захоплююче та потім виходить шедевр, який можна повісити на стіну і насолоджуватись ним. Замовляю картини тільки Орігамі kartiny-po-nomeram.in.ua , вони якісні та мають чудові фарби!
Muroslava- Новачок
- К-ть повідомлень : 55
- Повідомлення n°9
И мне нравиться заниматься рукоделием, больше всего люблю ввязать, это отличное занятие для свободного времени. За вязанием могу расслабиться и отдохнуть от повседневной работы. Сейчас часто вяжу вещи для себя и родных, а также делаю вязанные игрушки на заказ. Для этого мне приходиться покупать различные товары для рукоделия и вязания и делаю такие покупки на сайте интернет магазина ariadnafilati. Тут отличный выбор разных товаров и цены доступные. В магазине можно Пуговица на ножке - купить в интернет-магазине https://ariadnafilati.com.ua/pugovicy, пряжу, аксессуары и много другого.
Пн Лист 18, 2024 6:46 am автор Inkognito03
» Музыку скачать бесплатно
Чт Лист 07, 2024 2:33 pm автор Iamorial33
» Написання індивідуальних завдань для студентів
Нд Лист 03, 2024 7:40 pm автор student
» Репетитор з української мови та літератури
Нд Лист 03, 2024 7:29 pm автор student
» Спортивные добавки
Нд Лист 03, 2024 7:54 am автор Inkognito03
» Игры...........
Сб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb
» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Пт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24
» Керамограніт
Чт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24