Друзі, планую купити басейн для свого двору. Маєте якісь поради? На що потрібно звернути увагу при виборі? Я ніколи раніше не займався цим питанням, тому буду вдячний за допомогу.
Останні теми
Наша реклама
Найактивніші автори
Анекдоти з України
4 користувачів
Порадьте басейн
Karas- Новачок
- К-ть повідомлень : 20
Репутація : 0
- Повідомлення n°1
Порадьте басейн
Luter90- Новачок
- К-ть повідомлень : 85
- Повідомлення n°2
Re: Порадьте басейн
Я купував басейн кілька років тому. Звертай увагу на матеріал, з якого виготовлено басейн, його розміри та вартість. Також важливо вибрати правильне місце для нього в дворі.
Karas- Новачок
- К-ть повідомлень : 20
- Повідомлення n°3
Дякую за поради. Я зверну увагу на ці моменти. Але все ж, чи є конкретний бренд, який можна порадити? Щоб бути впевненим в якості та тривалості експлуатації.
Luter90- Новачок
- К-ть повідомлень : 85
- Повідомлення n°4
Karas пише:Друзі, планую купити басейн для свого двору. Маєте якісь поради? На що потрібно звернути увагу при виборі? Я ніколи раніше не займався цим питанням, тому буду вдячний за допомогу.
Я можу порадити бренд Bestway у них є великий вибір басейнів https://aquapolis.ua/ua/pools/proizvoditel/bestway.html різних розмірів та форм. Якщо ти звернеш увагу на каталог в інтернет магазині Aquapolis, зможеш знайти модель, яка підійде тобі за всіма параметрами.
Переваги Bestway полягають в якості матеріалів, з яких виготовляються їхні басейни. Це високоякісний вініл, який не втрачає кольору та не псується під впливом сонця та води. Крім того, басейни Bestway мають високу міцність та стійкість до механічних пошкоджень.
Однією з найбільш вигідних моделей з каталогу є Bestway Steel Pro MAX Frame 305x76 см. Вона має стійку металеву раму та зручну систему монтажу. Її вартість досить доступна, і при цьому вона має достатньо великі розміри, щоб задовольнити потреби всієї родини.
sashko1988- Гість
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°5
Karas пише:Дякую за поради. Я зверну увагу на ці моменти. Але все ж, чи є конкретний бренд, який можна порадити? Щоб бути впевненим в якості та тривалості експлуатації.
Я би порадив побудувати стаціонарний басейн в землю це якісна інвестиція в свій дім та своє здоров'я. Така споруда служитиме вам не один рік. Рекомендую звернутися до компанії ModernPools - вони будують басейни будь-яких типів. https://www.modern-pools.com.ua/
Останній раз редагувалося: sashko1988 (Пн Травень 13, 2024 5:57 am), всього регувалося 3 раз(-и)
Loparenio- Гість
- К-ть повідомлень : 17
- Повідомлення n°6
Наверно, такую информацию стоит искать в гугле, но отдам должное, что я заинтересовался. Даже скажу, что ссылочка полезная
sashko1988- Гість
- К-ть повідомлень : 4
- Повідомлення n°7
Для тих хто не тільки гуглить))) Найкраще ознайомитися з інформацією і пропозиціями про пластикові басейни саме тут: https://www.modern-pools.com.ua/пластиковый-бассейн/
|
|
Сб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb
» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Пт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24
» Керамограніт
Чт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 5:55 am автор ramos24
» сантехника
Чт Жовт 17, 2024 5:11 am автор ramos24
» ремонт
Чт Жовт 17, 2024 4:48 am автор ramos24
» Строительство