Всім добрий вечір. Я хочу дізнатися, які хімічні засоби ви використовуєте для очищення басейну? Чи можна використовувати звичайний відбілювач для цього?
Останні теми
Наша реклама
Найактивніші автори
Анекдоти з України
2 користувачів
Засоби для очищення бассейнів
Xristina- Новачок
- К-ть повідомлень : 25
Репутація : 0
- Повідомлення n°1
Засоби для очищення бассейнів
Sender- Новачок
- К-ть повідомлень : 21
Вік : 35
- Повідомлення n°2
Re: Засоби для очищення бассейнів
Доброго вечора і вам. Для очищення басейну ми використовуємо спеціальні засоби, які продаються в магазинах для басейнів. Звичайний відбілювач не підходить для цього, оскільки він може пошкодити облицювання басейну та викликати проблеми з водою.
Xristina- Новачок
- К-ть повідомлень : 25
- Повідомлення n°3
А як часто потрібно використовувати ці засоби для очищення басейну? Я чув про онлайн магазин Аквадоктор, де можна купити все для догляду за басейнами, включаючи таблетки для очищення. Чи можете ви щось про це сказати? Де самі купуєте зазвичай?
Sender- Новачок
- К-ть повідомлень : 21
Вік : 35
- Повідомлення n°4
Якщо ви шукаєте якісні засоби для очищення басейну, то магазин Аквадоктор - гарний варіант для покупок. Зазвичай, рекомендується додавати хімічні засоби до басейну щотижня, або частіше, якщо басейн був багато використовуваний. Важливо також періодично перевіряти рівень pH та хлору в басейні та додавати додаткові засоби, якщо потрібно. Так, я знайомий з магазином Аквадоктор. Це досить відомий магазин, де продаються якісні засоби для очищення басейнів https://aquadoctor.ua/ua/product-category/himiya-dlya-baseynu/attribute-forma-vypuska-tabletki-dlya-baseynu/ , включаючи таблетки. Їх ви можете замовити онлайн та отримати доставку прямо до свого дому. Вони мають добру репутацію та гарний вибір продуктів для догляду за басейнами.
|
|
Сб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb
» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Пт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24
» Керамограніт
Чт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 5:55 am автор ramos24
» сантехника
Чт Жовт 17, 2024 5:11 am автор ramos24
» ремонт
Чт Жовт 17, 2024 4:48 am автор ramos24
» Строительство