Привіт всім! У моєї мами через кілька днів День народження, і я хочу мамі подарувати великий букет квітів. Порадьте мені інтернет-магазин, де великий вибір готових букетів квітів у Львові.
Останні теми
Наша реклама
Найактивніші автори
Анекдоти з України
2 користувачів
Купівля квітів у Львові
Luter90- Новачок
- К-ть повідомлень : 85
Репутація : 0
- Повідомлення n°1
Купівля квітів у Львові
gehaj- Новачок
- К-ть повідомлень : 93
- Повідомлення n°2
Re: Купівля квітів у Львові
У Львові зараз чимало магазинів з квітами, але особисто я знайшла для себе такий, де дуже великий вибір готових букетів, за хорошими цінами, і з швидкою доставкою по місту. Купую квіти лише у них.
Luter90- Новачок
- К-ть повідомлень : 85
- Повідомлення n°3
Я вже багато років не проживаю у Львові, але там мешкає мама, хочу там на місці квіти для неї замовити. Тому буду дуже вдячний, якщо ти мені скинеш посилання на інтернет-магазин, я ознайомлюся з асортиментом кольорів та цінами.
gehaj- Новачок
- К-ть повідомлень : 93
- Повідомлення n°4
Таким інтернет-магазином є Квітна https://kvitna.ua/ у ньому близько 1000 готових букетів. Кожен букет є унікальним, оскільки є дизайнерською роботою флористів.
Порадити можу дуже гарний букет 11 троянд кущових у букеті «Лавандовий чай», який складається з кущової троянди лавандового кольору. Мені дуже імпонує, що в магазині є онлайн вітрина з відео до кожного букета, що дозволяє добре ознайомитися з букетом, щоб вибрати те, що потрібно. Магазин працює цілодобово без вихідних, та доставляють квіти протягом години після замовлення.
Квіти завжди у максимально свіжому стані, з гарним оформленням, можна також до букету замовляти записку із теплими словами. Букет від 2500 гривень доставляють абсолютно безкоштовно. Також якщо ти не зможеш вибрати букет серед готових варіантів, тобі радо допоможуть фахівці, і навіть можуть створити абсолютно індивідуальний дизайн. З цього магазина не можливо вийти без квітів.
Порадити можу дуже гарний букет 11 троянд кущових у букеті «Лавандовий чай», який складається з кущової троянди лавандового кольору. Мені дуже імпонує, що в магазині є онлайн вітрина з відео до кожного букета, що дозволяє добре ознайомитися з букетом, щоб вибрати те, що потрібно. Магазин працює цілодобово без вихідних, та доставляють квіти протягом години після замовлення.
Квіти завжди у максимально свіжому стані, з гарним оформленням, можна також до букету замовляти записку із теплими словами. Букет від 2500 гривень доставляють абсолютно безкоштовно. Також якщо ти не зможеш вибрати букет серед готових варіантів, тобі радо допоможуть фахівці, і навіть можуть створити абсолютно індивідуальний дизайн. З цього магазина не можливо вийти без квітів.
|
|
Сб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb
» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Пт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24
» Керамограніт
Чт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 5:55 am автор ramos24
» сантехника
Чт Жовт 17, 2024 5:11 am автор ramos24
» ремонт
Чт Жовт 17, 2024 4:48 am автор ramos24
» Строительство