Привіт друзі! Вирішив зробити собі подарунок, а саме купити смарт-годинник, що правда не визначився який краще придбати. Порадьте мені не дуже дорогий, але якісний смарт-годинник, та інтернет-магазин у Харкові де його можна купити.
Останні теми
Наша реклама
Найактивніші автори
Анекдоти з України
2 користувачів
Купівля смарт-годинника у Харкові
Luter90- Новачок
- К-ть повідомлень : 85
Репутація : 0
- Повідомлення n°1
Купівля смарт-годинника у Харкові
gehaj- Новачок
- К-ть повідомлень : 93
- Повідомлення n°2
Re: Купівля смарт-годинника у Харкові
В наш час знайти хороший смарт-годинник можна без проблем. Знаю я один дуже хороший інтернет-магазин, де я собі купувала досить не поганий смарт-годинник, який має багато корисних функцій та виглядає стильно.
Luter90- Новачок
- К-ть повідомлень : 85
- Повідомлення n°3
В мене ще ніколи не було смарт-годинника, тому чесно кажучи не дуже в них розуміюсь. Можливо ти зможеш порадити якусь модель смарт-годинника? Буду дуже вдячний, також залиш посилання на магазин, який хотіла мені порадити.
gehaj- Новачок
- К-ть повідомлень : 93
- Повідомлення n°4
Можу порадити тобі придбати смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm Black Titanium (SM-R920NZKASEK) https://allo.ua/ua/harkiv/smart-chasy/ в інтернет-магазині Алло. Цей годинник має великий та гарно оформлений дисплей, а також безліч корисних функцій, які зроблять ваше життя більш зручним та організованим.
Цей конкретний модель має чорний титановий корпус, який робить його надзвичайно стійким до подряпин та інших пошкоджень. Крім того, годинник підтримує бездротове заряджання, що робить його ще більш зручним у використанні.
Samsung Galaxy Watch 5 Pro має широкий спектр функцій, таких як вимірювання пульсу, сну та стресу, GPS-навігацію та можливість відтворювати музику безпосередньо з годинника. Він також має вбудований голосовий асистент, що дозволяє керувати годинником голосом та використовувати його для розмов.
Цей конкретний модель має чорний титановий корпус, який робить його надзвичайно стійким до подряпин та інших пошкоджень. Крім того, годинник підтримує бездротове заряджання, що робить його ще більш зручним у використанні.
Samsung Galaxy Watch 5 Pro має широкий спектр функцій, таких як вимірювання пульсу, сну та стресу, GPS-навігацію та можливість відтворювати музику безпосередньо з годинника. Він також має вбудований голосовий асистент, що дозволяє керувати годинником голосом та використовувати його для розмов.
|
|
Сб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb
» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Пт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24
» Керамограніт
Чт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24
» плитка
Чт Жовт 17, 2024 5:55 am автор ramos24
» сантехника
Чт Жовт 17, 2024 5:11 am автор ramos24
» ремонт
Чт Жовт 17, 2024 4:48 am автор ramos24
» Строительство