Тернопіль - форум нашого міста

Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Тернопіль - форум нашого міста

Приємного спілкування!

Останні теми

» Игры...........
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyСб Жовт 26, 2024 1:33 pm автор bernicehallb

» Мы - лучший выбор, чтобы продать авто во Львове!
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyПт Жовт 25, 2024 12:01 pm автор Yotoon

» плитка
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 6:42 am автор ramos24

» Керамограніт
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 6:14 am автор ramos24

» плитка
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 5:55 am автор ramos24

» сантехника
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 5:11 am автор ramos24

» ремонт
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 4:48 am автор ramos24

» Строительство
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 4:16 am автор ramos24

» Строительство
Купівля смарт-годинника у Харкові EmptyЧт Жовт 17, 2024 2:15 am автор ramos24

Наша реклама

Анекдоти з України

Друзі та статистика

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Купівля смарт-годинника у Харкові Generator Купівля смарт-годинника у Харкові Generator22 Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів каталог сайтів

2 користувачів

Купівля смарт-годинника у Харкові

Luter90
    Luter90
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 85
    Репутація : 0

Купівля смарт-годинника у Харкові Empty Купівля смарт-годинника у Харкові

Повідомлення автор Luter90 Ср Квіт 19, 2023 4:28 pm

Привіт друзі! Вирішив зробити собі подарунок, а саме купити смарт-годинник, що правда не визначився який краще придбати. Порадьте мені не дуже дорогий, але якісний смарт-годинник, та інтернет-магазин у Харкові де його можна купити.
    gehaj
    gehaj
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 93

Купівля смарт-годинника у Харкові Empty Re: Купівля смарт-годинника у Харкові

Повідомлення автор gehaj Ср Квіт 19, 2023 4:32 pm

В наш час знайти хороший смарт-годинник можна без проблем. Знаю я один дуже хороший інтернет-магазин, де я собі купувала досить не поганий смарт-годинник, який має багато корисних функцій та виглядає стильно.
    Luter90
    Luter90
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 85

Повідомлення автор Luter90 Ср Квіт 19, 2023 4:35 pm

В мене ще ніколи не було смарт-годинника, тому чесно кажучи не дуже в них розуміюсь. Можливо ти зможеш порадити якусь модель смарт-годинника? Буду дуже вдячний, також залиш посилання на магазин, який хотіла мені порадити.
    gehaj
    gehaj
    Новачок
    Новачок

К-ть повідомлень : 93

Повідомлення автор gehaj Ср Квіт 19, 2023 4:40 pm

Можу порадити тобі придбати смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm Black Titanium (SM-R920NZKASEK) https://allo.ua/ua/harkiv/smart-chasy/ в інтернет-магазині Алло. Цей годинник має великий та гарно оформлений дисплей, а також безліч корисних функцій, які зроблять ваше життя більш зручним та організованим.

Цей конкретний модель має чорний титановий корпус, який робить його надзвичайно стійким до подряпин та інших пошкоджень. Крім того, годинник підтримує бездротове заряджання, що робить його ще більш зручним у використанні.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro має широкий спектр функцій, таких як вимірювання пульсу, сну та стресу, GPS-навігацію та можливість відтворювати музику безпосередньо з годинника. Він також має вбудований голосовий асистент, що дозволяє керувати годинником голосом та використовувати його для розмов.

Купівля смарт-годинника у Харкові Ua-gal10

Спонсорований контент

Повідомлення автор Спонсорований контент

Поточний час Чт Жовт 31, 2024 11:18 pm